2010/07/09

Stockholm sköna Stockholm del 2

Dag tre i vår vackra huvudstad bestämde vi oss för att ta en titt i Gamla Stan. Det va en vacker dag även idag, solen sken och molnen lyste med sin frånvaro. Vi gick och tittade i de mysiga gränderna, tog en glass på Ben & Jerrys. När vi stod och smaskade på glassen tyckte jag någon säga mitt namn "Lillan" jag vänder mig om och då får jag syn på en gammal klasskamrat, Heidi Riutta och hennes man Mårten. Blev lite förvånad, hon hade dock inte sagt "Lillan" utan det va bara en slump att jag vände mig om. Tyckte ändå att det va lite läskigt :). Vi tog oss vidare till Slottet och tog några bilder. Vi passerade Riksdagshuset på vägen till Kungsträdgården. Vi hittade en mysig plats vid fontänen för att fika.




Vi gick till Östermalm och Stureplan för att se "Svampen". Tog en runda i Sture Gallerian när vi ändå va där. Gick sedan för att ta en liten eftermiddagsfika på ett café som hette Fresco. Gud vilken underbar morotskaka de hade, den kostade visserligen 45 spänn men det var den verkligen värd. Hur stor som helst och framför allt, hur god som helst. Kunde inte avsluta dagen bättre än så.




Dag fyra i underbara Stockholm bestämde vi för att gå på stan och shoppa. Papporna och barnen valde att åka båt, en sightseeingtur på nästan 2 timmar. Ungarna hade blivit lovade dagen innan att de skulle få åka båt. Jag, syrran och Milo gick på stan och shoppade. Vi hann inte med så många affärer då vi fastnade på Polarn & Pyret. Det är ju så fina kläder i den butiken. Jag inhandlade en ny skaljacka till Milo, hans 74 börjar bli för liten. Sen blev det matchande mössa till jackan (hittade en likadan till Colin i Kristianstad idag). Jag hittade även en massa strumpor och kalsonger och ett skärp till barnen.





Innan det va dags att åka hem till Bromölla åt vi middag på TGI Fridays, jag bara älskar den restaurangen. Dessutom såg jag Sarah Dawn Finer med ett sällskap på restaurangen.








Lite kort om denna semester: Jag bara älskar Stockholm, viklen puls, vilken atmosfär. Jag bara andas in och njuter!!!!


God natt och sov så gott!!!
Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar